Du ser den varje dag

Nu tar vi någonting lite annorlunda att skriva om – det går faktiskt inte bara att skriva om film – någonting som vi alla nog ser dagligen men sällan tänker på. Det jag tänker på är tapeter, som finns på många väggar runt om i landet. Tapeter finns där både för att skydda väggarna och för att vara dekorativa – göra så att väggarna blir lite trevligare att se på. Men samtidigt, eftersom de konstant omger oss så är det lätt hänt att man glömmer bort dem, och inte märker när de blivit slitna och nedsmutsade. Det är en insikt som jag fick för ett par månader sedan och som är grundskälet till att jag skriver det här lilla inlägget.

Mina tapeter – ingen trevlig historia
Jag insåg att tapeten i sovrummet såg rätt så risig ut. Riktigt hemsk, om jag ska vara ärlig. Jag vet inte hur länge den suttit där, men en bra bit över tio år i alla fall. Så då fanns det inte så mycket att göra – det var bara att börja leta efter en ny tapet. Som tur är så har jag en vän som kan tapetsera, så där sparade jag in lite på kostnaden. Jag hittade en bra tapet med ett lugnt och nedtonat mönster som jag tyckte skulle passa bra i ett sovrum, och det gör den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *