Se på TV-serier i sängen

Posted on

vikten av ett riktigt bra filmrum har jag skrivit om tidigare och det som jag säger där gäller än. Men självklart är det inte bara i mitt filmrum som jag tittar på film. Precis som många andra så ligger jag ofta i sängen och ”slötittar”. Dock, då handlar det mer ofta om TV-serier, när jag kollar in flera avsnitt på raken. Jag brukar göra så att jag väntar tills det finns en hel hög avsnitt att beta av innan jag börjar titta. Att vara med från första början är inte så viktigt för mig utan jag vill kunna se minst 4-5 avsnitt på raken för att kunna avgöra om en TV-serie verkar hålla vad den lovar eller inte. Att döma en TV-serie efter ett avsnitt går liksom inte. Den kan ju bli både bättre och sämre snabbt.

nya sängen

Så att jag nu skaffat en ny säng från Trademax hänger i alla fall till viss del samman med mitt intresse för TV-serier och att jag gillar att se många avsnitt på raken. Att somna in samtidigt som man långkollar på en TV-serie är riktigt trevligt och det spelar ju ingen roll om man somnar under det fjärde eller femte avsnittet – dagen efter kan man börja kolla igen från det senaste avsnittet man kommer ihåg. Riktigt så fungerar det ju inte med film, att börja kolla mitt i dagen efter är ju inte speciellt kul. Och nu med min nya säng från Trademax.se kan jag göra det ännu bättre än tidigare. Toppen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *